Produkty
Přivezeno z Itálie

Vyrobeno u nás

Zásady naší pekárny
1. Jsme řemeslní pekaři.
2. Každý den pečeme chléb ručně a pouze ze čtyř surovin: mouky, vody, kvásku a soli.
3. Používáme výhradně italskou mouku od malých řemeslných výrobců, především v bio kvalitě.
4. U kvásku dáváme přednost pomalému, přirozenému kynutí, díky kterému je náš chléb lépe stravitelný.
5. Vůně čerstvě upečeného chleba nás přivádí k šílenství. Naprosto ji milujeme.
6. Ctíme italské pekařské dědictví, a proto dodržujeme tradiční receptury.
7. Pane & olio je klasický italský způsob, jak si vychutnat chléb. Vyzkoušejte ho s dobrým olivovým olejem!
8. Chléb je základní součástí lidské kultury, a proto se stavíme proti průmyslovému, ultra zpracovanému chlebu.
9. Každodenní pečení čerstvého chleba vyžaduje velké úsilí, ale děláme to s vášní a hrdostí.
10. Některé naše chleby chutnají druhý den ještě lépe, proto si dejte pozor, abyste jimi neplýtvali.
11. Starý chléb nevyhazujte, lze z něj připravit vynikající pokrmy, jako je panzanella nebo pappa al pomodoro.
12. Rádi tvoříme a experimentujeme s nejznámějším italským chlebovým výrobkem: pizzou. Používáme jen ty nejlepší suroviny a zbožňujeme čerstvě upečenou pizzu s bio mozzarellou a rajčaty.
13. Všechna naše panina připravujeme z vlastního chleba, a v tom je ten největší rozdíl.
